Meliskerke 15-11-'22

Dinsdag 15 november om 18.00 uur heeft de officiƫle inwerkingstelling van de sfeer- en boomverlichting in de Torenstraat in Meliskerke plaatsgevonden. Deze inwerkstelling is gedaan door (kern)wethouder Marcel Steketee van de gemeente Veere.
Tijdens en voornamelijk na de herinrichting van de Torenstraat (gerealiseerd in 2020) is gesproken over de aanschaf van sfeerverlichting in de Torenstraat. De aanschaf van de sfeerverlichting is mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Veere en bijdragen van C. Rotte tuinhout en meer, Oranjevereniging Meliskerke en de dorpsraad Meliskerke.
Er is besloten om 10 ornamenten (model Idylle) aan te schaffen bij Sanrobi in Zuiddorpe. Kortgeleden zijn deze aan de nieuwe lichtmasten bevestigd. In januari worden deze weer verwijderd. Ook is er permanent aangebrachte verlichting in de boom in de tuin van de Odulphuskerk (hoek Torenstraat/Valkenburgstraat) aangebracht.

Sfeerverlichting 2    

Sfeerverlichting

Boomverlichting 1

Sfeerverlichting 3

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro