Meliskerke 04-08-'23

De organisatoren kijken met elkaar terug op een mooie week Camp Victory. Tijdens deze week waren er momenten om te leren, te luisteren, te praten, te knutselen, te lachen en natuurlijk om te timmeren. Er waren gemiddeld rond de tachtig kinderen aanwezig en elke dag was er een team vrijwilligers om hen te begeleiden. De kinderen hebben enorm hun best gedaan met een prachtig resultaat.
Er zijn hele mooie knutselwerkjes en stevige hutten gemaakt!

Camp Victory 2023 2

Camp Victory 2023 1

We hebben gedurende de week met elkaar nagedacht over verschillende karaktereigenschappen van de Here Jezus en hebben door Hem geleerd hoe je stevig bouwt 'op de Rots'.

Camp Victory 2023

Gezien de bouwplannen van de gemeente Veere op dit, voor Camp Victory uitermate geschikte "Zeesterterrein', hopen we voor de volgende editie een andere geschikte locatie te vinden.

Ben je nieuwsgierig naar de inhoud van de lessen van deze week of heb je andere vragen? Neem dan contact op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro