Meliskerke 13-06-'24

Woensdag 12 juni is de jaarlijkse dagtocht voor de inwoners van Meliskerke van 60 jaar en ouder gehouden met nog één keer de vaste chauffeur Ko de Korte aan het stuur van een 56-persoons AMZ-touringcar.
Het was de laatste keer dat Ko de chauffeur was, want hij zal binnenkort van z'n bus-pensioen gaan genieten.
Natuurlijk kon de organisatie dit niet ongemerkt voorbij laten gaan...

Senioren_dagtocht_1.jpg

Dus werd Ko, met de senioren, opgewacht bij Hotel/Cafe/Slijterij "BijBoone". Zijn vrouw, diverse kinderen, zijn werkgever en muziekvereniging O.K.K. uit Westkapelle stonden tegen 21:00 op de uitkijk.
Voor Ko was het een leuke verrassing. Hij werd door Cees Bierens hartelijk bedankt voor de gezellige wijze waarop hij in die 20 jaar de dagtochten heeft begeleid. 

Ko de Korte 2

Het reisdoel was deze keer Borgloon in de Belgische provincie Limburg. In de ochtenduren stond een bezoek aan Fruitbelevingscentrum Stroopfabriek op het programma en in de middaguren hebben ze met een gids aan boord een toeristische rondritdoor de streek Haspengouw gemaakt. Voor het diner waren zij te gast op bekend terrein bij Restaurant Familyland in Hoogerheide.

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro