Na de bouwvakantie worden de werkzaamheden voor de aanleg van de rotonde voortgezet. Op woensdag 31 augustus is de kruising voor het verkeer afgesloten.
(Brom)fietsers en voetgangers kunnen nog wel over de kruising. De afsluiting duurt 3 weken. Daarna is de kruising weer voor al het verkeer bereikbaar. De verwachting is dat alle werkzaamheden begin oktober zijn afgerond.

In verband met de werkzaamheden wordt een omleiding rondom Meliskerke ingesteld. De omleidingstekening is te zien op www.veere.nl

De bushalte aan de Kaasboerweg wordt tijdelijk verplaatst naar de kruising Zoutelandseweg/Kaasboerweg. Bij deze bushalte gaat de aannemer een fietsenstalling aanleggen.

De gemeente heeft alle bewoners en bedrijven in Meliskerke middels een huis-aan-huisbrief over de genoemde werkzaamheden geïnformeerd. De direct omwonenden is gevraagd om begrip voor de overlast.

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro