De bewonersbijeenkomst op dinsdag 27 juni jl. om te luisteren en mee te praten over het conceptdorpsplan Meliskerke is goed bezocht. De avond begon met een presentatie van de werkgroep Jeugd. Deze werkgroep wil activiteiten voor de jeugd gaan organiseren en jeugd en eenzame ouderen aan elkaar verbinden. Aanwezigen werden uitgenodigd om ideeën voor activiteiten bij de werkgroep jongeren kenbaar te maken. Dit kan nog steeds via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kunnen jongeren van 16 t/m 23 jaar zich ook via dit e-mailadres aanmelden.

Na deze presentatie werd het conceptdorpsplan gepresenteerd en toegelicht. Na de pauze konden de (ongeveer) 50 aanwezige dorpsgenoten stickers plakken bij de onderwerpen uit het plan om daarmee aan te geven of zij een onderwerp belangrijk vonden, daarin neutraal waren of het onderwerp onbelangrijk vonden. Er was ook ruimte om aanvullende onderwerpen of ideeën aan te dragen. Hiervan werd ook gebruik gemaakt.

Het conceptdorpsplan kan nu worden afgerond. De opbrengst van deze avond is verwerkt in een tweede concept. Op 4 juli a.s. zal deze laatste versie worden vastgesteld door de dorpsraad en de ondernemersvereniging Meliskerke tijdens een openbare bestuursvergadering van de dorpsraad (aanvang 19.30 uur in dorpshuis Ons Huis). Als dit is gebeurd, zal het rapport worden gedrukt en gebonden en aangeboden worden aan de gemeente Veere.

Wilt u voortaan op de hoogte gehouden worden over alle ontwikkelingen omtrent het dorpsplan en de zaken waar de dorpsraad zich mee bezighoudt? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  We zetten u dan op onze verzendlijst.

Lees hier de laatste versie van het conceptdorpsplan Meliskerke

 

(Foto's: Hanneke Oosterhuis)

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro