Meliskerke 09-11-'21

Albert Oosterhuis is terecht voorzichtig: ‘Een hand? Ik kijk wel uit!’

VEERE - Het is een maand geleden dat de meeste coronamaatregelen kwamen te vervallen. Wie volledig gevaccineerd is, kan en mag in principe alles weer doen. Met uitzondering van de Assepoester-regel voor de horeca: voor middernacht moet je wegwezen. 

(Intussen zijn de maatregelijk verscherpt. O.a modkapjes in de openbare binnenruimte)

Tekst Theo Giele PZC 25-10-21

Toch houdt een aantal mensen voor de zekerheid nog vast aan een paar oude regels. Vooral de anderhalve meter mag van veel mensen weer terugkomen, horen we bij de prikbus van de GGD in Veere. Drukte voelt voor hen ongemakkelijk.

Albert Oosterhuis
Albert Oosterhuis kreeg zijn derde prik bij de vaccinatiebus in Veere. © Dirk-Jan Gjeltema

Of hij weer handen schudt? Albert Oosterhuis uit Meliskerke antwoordt klip-en-klaar: ,,Ik kijk wel link uit.” Oosterhuis heeft net zijn derde coronavaccinatie gekregen. Hij behoort tot de groep van enkele honderdduizenden Nederlanders die via hun medisch specialist een oproep voor een derde prik hebben ontvangen.
Ondanks de vaccinaties blijft hij voorzichtig. Als hij naar de supermarkt gaat, draagt hij een mondkapje en houdt hij afstand tot anderen. ,,Je moet toch een beetje uitkijken dat je niets oploopt. Niet alleen vanwege corona, maar ik wil ook geen griep krijgen.” 

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro