Meliskerke 13-12-'21

Op 1 januari 2022 stapt de gemeente Veere over op Afval apart. De inwoners krijgen begin deze week de afvalkrant op de deurmat. Met deze afvalkrant informeert de gemeente Veere alle inwoners over de invoering van Afval apart.

Vragen over Afval apart
De afvalkrant moet antwoorden geven op de verschillende vragen die over de invoering van Afval apart zijn binnengekomen. Voor eventuele nieuwe vragen van inwoners heeft de gemeente een mailadres geopend: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatieavond
Mocht u nog vragen hebben over Afval apart dan kunt u zich aanmelden voor de digitale informatiebijeenkomst. De avond staat gepland op 20 december van 19.00 uur tot 20.30 uur. U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt van te voren een zoomlink toegezonden waarmee u kunt inloggen voor de digitale informatiebijeenkomst.

Afvalkrant 2022

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro