Meliskerke 08-02-'22

Meliskerke
- De politie heeft zondag een 14-jarige jongen uit Meliskerke aangehouden. Samen met een jongen van 13 jaar uit Middelburg. Een 14-jarige Middelburger is dinsdagochtend 8 februari opgepakt. De  drie jongens zijn aangehouden in verband met drie straatroven die op donderdag 3 februari in Middelburg gepleegd zijn. 

politie logo politieauto 490x325

Donderdagochtend werden er kort achter elkaar op de Baanstraat en het Vlissingsbolwerk twee jongens (12 en 13 jaar oud) bedreigd en mishandeld. Ook werd hen gevraagd spullen af te geven aan de drie verdachten. Later op de dag (rond 15.45 uur) werd een 12-jarige jongen bij de Lange Delft beroofd van een zak chips. Ook hij werd mishandeld.

Onderzoek
Alle drie de slachtoffers deden aangifte en de politie startte direct een onderzoek. Daarbij werden onder andere camerabeelden veilig gesteld. Agenten herkenden een van de verdachten op de beelden en mede dankzij een anonieme tip en verder onderzoek kwamen de jongens in beeld. De drie jongens zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro