Garage Francke is opgericht in januari 1979 door de gebroeders Francke. Ons autobedrijf is dus al decennia lang een begrip in Meliskerke en omgeving voor elk soort reparatie, onderhoudsbeurt, schadeherstel maar ook voor het kopen van een nieuwe auto of een gebruikte auto. Wij hebben doorlopende een grote voorraad van gebruikte auto’s staan.

Sinds 2002 zijn wij ook erkend dealer van Ligier en Microcar brommobielen. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte brommobielen kunt u bij ons ook terecht voor alle reparaties, onderhoudsbeurten en schadeherstel aan uw brommobiel. De gebruikte brommobielen hebben wij in alle prijsklassen op voorraad staan. Ook de nieuwe Ligier en Microcar brommobielen kunnen wij u uit voorraad leveren. Maar als de juiste brommobiel er niet voor u bij staat, gaan wij graag voor u op zoek. Door ons specialisme en netwerk in brommobielen kunnen wij u altijd de meest passende 45 km auto leveren.

Mocht u vragen hebben over het financieren van uw brommobiel of een private lease brommobiel, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u een kant en klare oplossing aanbieden. Als u niet in de gelegenheid bent om naar ons toe te komen, dan halen wij u uiteraard ook erg op.

Al sinds de oprichting van ons bedrijf staan wij bekend om onze service, kwaliteit, garantie en bovenal betrouwbaarheid voor wat betreft de geleverde auto’s en brommobielen. Veel van onze klanten mogen wij dan ook al jaren lang bedienen. En vaak ook al weer de kinderen van onze klanten.

Rapenburgweg 1
4365 ND Meliskerke
Tel: 0118-561748
Fax:0118-562777
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
www.garagefrancke.nl 

                                                                  JS50 L ULTIMATE 34 AV BLAUW 1

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro